péntek, október 30, 2015

A főzés gyerekjáték! - Vegetáriánus szakácskönyv - újra megjelent!

„LEGJOBB VÉDEKEZÉS A GONDOLKODÁS”
Levelezési cím: 8200 Veszprém, Kastélykert u. 2.
Tel: 30/4717-345, 20/379-6171, 
e-mail: szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu


Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani A főzés gyerekjáték! című, elsősorban a gyermekeket megszólító vegetáriánus szakácskönyvünket, mely 85 finom és egészséges receptet tartalmaz, a gyerekek ízvilága szerint.

Miért tartjuk időszerűnek és fontosnak ezt a könyvet?
Úgy gondoljuk, mielőtt átformálják gyermekeink egészséges ízvilágát a divatos, ám egészségtelen ételeket kínáló gyorsétkezdék, felelősségünk megtanítani őket arra, hogy igényesek legyenek az életmódjukra és tanuljanak meg egészségesen, egyszerűen és mégis választékosan, de mértékletesen táplálkozni.

Könyvünkkel nem kevesebbre vállalkoztunk, mint az egészség értékének felmutatására az egészséges életmód alapelveinek közvetítésével és a környezettudatos szemléletre. Mindezt kedvesen, játékosan, számos kreatív ötlettel fűszerezve.

A könyvet még egyedibbé teszi, hogy a receptek mindegyikét tejcukor érzékenyek, és jelentős részét gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

Szeretettel ajánljuk a több mint 200 oldalas, ízletes recepteket tartalmazó könyvet minden gyermeknek, egyedülállónak, szülőnek és nagyszülőnek, hogy megismerhesse illetve, tovább adhassa az ősi tudást: főzni öröm!

A főzés tanulása kiváló szünidei elfoglaltság. A színes, fotókkal illusztrált, exkluzív kivitelű könyv 2500 Ft-os áron megrendelhető a Nyitott Szemmel magazin szerkesztőségénél.

www.nyitottszemmel.hu
tel: 20/379-6171, 30/ 471-7345









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése