péntek, október 16, 2009

Vegán főzőkörök, előadások Budapesten

Az Életpont Nonprofit Közhasznú Kft. és az Oltalom Alapítvány egészségvédő programjaiból

FŐZŐKÖR, ELŐADÁS

1. A NYERS ÉTEL CSODÁJA

A főzőkört és az előadást keddenként 18 órakor tartjuk.
Előadó: Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, író, (honlap)
Wolfgang Köbel természetgyógyász életmód-tanácsadó, (honlap)
Szilvási Katalin gyógyszerész

Október 27.
Salátafélék - A rost és a rágás szerepe a táplálkozásban

November 10.
A csírák felhasználása - A természetes vitaminok forrása

November 24.
Az élő gyümölcsös és édes ételek - Az ételek otthoni értékmegőrző tartósítása

December 8.
Az élő sós, zöldséges ételek - Az ásványi anyagok szerepe az egészség megőrzésében és a rák megelőzésében

Már megtartott alkalmak:
Szeptember 29. A nyers ételfélék előnye, értéke - A nyers étel íze
Október 13. Élő levek (zöld turmix, zöldséglé, búzafűlé) - Az enzim és színanyag regeneráló, gyógyító hatása



2. FINOM VEGÁN FALATOK

Állati terméktől mentes alapanyagokból készített ételfélék bemutatója és kóstolója.
A főzőkört kéthetente, csütörtökönként 18 órakor tartjuk,
Kezdés szeptember 24-én

Mindkét főzőkör egy bemutatóból, egy kóstolóból és egy,
a tartalmához kapcsolódó rövid előadásból áll. A belépődíj 500 Ft.


A főzőkör mindenki számára nyitott, a terem befogadóképessége viszont korlátozott.
Előzetesen a 06-1/343-3333 telefonszámon lehet bejelentkezni (hétfőtől csütörtökig, 12.30-tól 18 óráig, pénteken 11.30-tól 14 óráig), vagy az fpir@freemail.hu e-mail-címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése